English
Login
Početna
Integrityobservers.eu
Integrity observers

Ova web stranica izrađena je uz potporu
Europske unije i Veleposlanstva Švicarske Konfederacije u RH. Više...

Prijavi korupciju!

Ukoliko smatrate ili sumnjate da ste oštećeni nekim koruptivnim djelom, možete doći k nama u udrugu i iznijeti nam o čemu se radi. Molimo vas da sa sobom ponesete kopije najvažnijih dokumenata koji potkrepljuju vaš slučaj. Naglašavamo da nas možete kontaktirati i dati svoj iskaz anonimno.
 
Da bismo izbjegli gužve i čekanja molimo prije dolaska u ured udruge kontaktirate nas na broj telefona 01/6055-668 kako bismo dogovorili datum i vrijeme sastanka. Radno vrijeme zaprimanja stranaka je od 10-17 h.
 
Nakon što zaprimimo vašu prijavu i analiziramo je informirat ćemo vas o načinima na koje vam možemo pomoći. Naglašavamo da nećemo postupati po vašem slučaju prije no što za to od vas dobijemo pristanak.

Građanke i građani koji strahuju za osobnu sigurnost nisu obavezni dati svoje ime i prezime već iskaz mogu dati anonimno.

Građanke i građani koji nisu u mogućnosti osobno doći u naš ured mogu kratak opis slučaja i dokumentaciju poslati poštom na adresu Lomnička 1, 10 000 Zagreb ili na broj faxa 01/ 6055-669 (molimo navedite broj telefona kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju nejasnoća).


Također, slučaj možete prijaviti i putem obrasca:

Ime i Prezime:
Opis slučaja:
Osumnjičenik:
Svjedoci:
Potencijalni svjedoci:
Dokument 1.:
Dokument 2.:
Dokument 3.:
Isntitucija na koju se prijava odnosi:
Područje:
Datum:
Kontakt adresa:
Telefon:
E-mail:
Dodatna kategorija:
Upišite broj 76:
 
Ova web stranica izrađena je uz potporu Europske unije i
Veleposlanstva Švicarske Konfederacije u RH.


Sadržaj ove web stranice odgovornost je Partnerstva za društveni razvoj.